Är det bortkastat att rösta på Nordiska motståndsrörelsen i riksdagsvalet?

Det största hindret vi har för att komma in i riksdagen är resonemanget att vi ändå inte kommer att komma in i riksdagen och att det därför är en bortkastad röst om man lägger den på oss.

För om alla som är sympatiskt inställda med det vi vill åstadkomma som tänker på detta vis istället för att vara defaitistiska faktiskt hade lagt sin röst på oss garanterar vi er minst 5% i riksdagsvalet till hösten. Vi är helt säkra på det. Och får vi 5% 2018 så kan vi, om vi inte förbjudits innan dess eller man upphört med fria val i Sverige till 2022 garantera er lika säkert att vi då kommer ha minst 10% i det valet.

10% rakryggade människor i riksdagen som verkligen är måna om sitt folk och inte viker sig vilka hot eller frestelser som än kommer i deras väg kan väl knappast vara en bortkastad röst? Snarare förefaller en röst på de veka folkförrädarna som idag styr de andra partierna vara en extremt bortkastad röst i jämförelse.

Men om vi inte lyckas övertyga alla dessa att faktiskt lägga sin röst på oss och därför inte kommer in i riksdagen, är då inte rösten bortkastad i alla fall? Knappast. Får vi 2,5% av rösterna erhåller vi partistöd, får vi 1% så har vi gratis valsedlar till nästa val. Får vi 0,5% är det en tydlig signal på att vi är en växande opposition.

Varenda röst på oss är en tydlig markering som visar att en växande andel av folket faktiskt har fått nog. Det finns inget tydligare sätt att berätta för dagens politiker, för massmedia, för storbankerna och för kulturetablissemanget att ”nu får det fan vara nog” än genom att rösta på Nordiska motståndsrörelsen. En röst på oss är inte bara en röst på sunda människor som offrar sitt liv för att ställa allt till rätta – en röst på Nordiska motståndsrörelsen är också, inte bara ett stort utsträckt långfinger, utan en hel knytnäve rakt i ansiktet på hela detta ruttna system!

Ni kommer höra dessa orden från vår sida många gånger till innan september 2018 – för det kommer nämligen att vara en del av vårt mantra. Att om vi bara får var tredje, ja var fjärde eller till och med var femte, enligt vissa opinionsundersökningar, SD-väljare att istället rösta på oss då lovar jag er att er röst kommer sända svallvågor över hela världen och att ni ska få se ett årsslut 2018 och ett 2019 som ni aldrig tidigare skådat – där svenskarna äntligen återigen står rakryggade och slår tillbaka mot vansinnet – där motståndet äntligen efter alla år fått en ärlig och fullständigt kompromisslös och omutbar röst! Rösten kommer tydligt och självsäkert kräva att vi ska ha tillbaka vårt land, att svenskarna ska överleva och att det på riktigt ska göras rent i den korrupta svinstian Sverige kommit att förvandlas till!